Tarkista omat ja veneesi tiedot Suuli-jäsenrekisterissä

SUULI on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseuroilleen tuottama jäsen-ja venerekisteriohjelma

Mitä Suulissa voi tehdä?

Yksittäinen jäsenseuran jäsen voi päivittää omia yhteystietojaan, katsella veneensä katsastustietoja ja tulevaisuudessa myös ilmoittautua koulutuksiin.

Miten Suuliin kirjaudutaan?

Jokaisella jäsenellä on omat käyttäjätunnukset.

Käyttäjätunnuksena toimii henkilön liiton jäsennumero eli esim. tämän vuoden jäsenmaksusta saat kätevästi oman jäsennumerosi kohdasta asiakasnumero.

Ja jos tunnuksesi on unohtunut, sen saa kyllä näppärästi aktivoitua uudelleen.

Ovatko tietosi siis ajantasalla?

Kotkan Pursiseuran katsastajat täydentävät venerekisteriohjelmaa aktiivisesti, tarkistathan nyt, että myös osoitetietosi / sähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla.

Veneiden tiedot KPS:n vuosikirjaan saadaan Suulista. Jos venettäsi ei löydy Suulista tai veneesi tiedot ovat virheelliset, tulee vuosikirjaankin automaattisesti virheelliset tiedot.

SUULI-jäsenrekisteri

Jätä kommentti