Meriniemen autohäkissä on tilaa! 

 

 

 

 

 

 

Nimikoidut paikat on poistettu ja paikkoja vuokrataan kaksinkertainen määrä niiden lukumäärään verrattuna. Avaimen vuosimaksua vuodelle 2018 on pienennetty 50 Euroon. Muutoksella pyritään saamaan aitauksen käyttöaste suuremmaksi. Jos haluatte tästä muutoksesta johtuen luopua paikastanne, niin olettehan yhteydessä Matti Lehtoseen, 044 3200 400 / matti@marikatti.fi. Avaimen panttimaksu palautetaan, kun avain palautetaan Marikattiin.

Tyhjien trailerien ja peräkärryjen kestosäilytys aitauksessa ei ole enää sallittua! Viethän trailerisi pikimmiten pois.

Huomaathan myös, että Meriniemen alue rantoineen kuuluu Kotkan kansalliseen kaupunkipuistoon. Pysäköinti koko puistoalueella on kielletty muilla kuin liikennemerkillä merkityillä paikoilla. Alue kuuluu pysäköinninvalvojien toiminta-alueeseen.