Haussa vapaaehtoisia Kotkan Puuvenemessujen lipunmyyntitiimiin

Tule mukaan Kotkan Puuvenemessujen lipunmyyntitiimiin
Teemme yhteistyötä Puuvenemessujen kanssa ja myymme tapahtuman aikana sisäänpääsylippuja, ylläpidämme ja vuokraamme myös alueella olevaa saunaa.

Haemme nyt vapaaehtoisia lipunmyyntitiimiimme. Voit olla lipunmyynnin konkari tai täysin noviisi, järjestämme perehdytyksen erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Työ on talkootyötä, josta seura saa korvauksen sekä saunan vuokraamisesta tulot.

Puuvenemessut ovat yleisölle avoinna seuraavasti:

keskiviikko 24.7. klo 10–20
torstai 25.7. klo 10–22 (Meripäivien avajaisilta)
perjantai 26.7. klo 10–20
lauantai 27.7. klo 10–20

Lippu (=ranneke) on voimassa neljänä päivänä (24.-27.7.) ja maksaa aikuiselle 10 euroa. Nettikaupasta ennakkoonostettuna lippu maksaa 8 euroa ja lipun saa lunastettua Puuvenemessujen lipunmyyntipisteestä.

Olet sitten lipunmyyjämme tai saunavastaavamme, pääset messuilemaan veloituksetta ja lisäksi saat uniikin messupaidan päällesi.
Saunassa on yleiset vuorot erikseen miehille ja naisille aamuisin klo 7.00 -10.00. Tämän jälkeen saunaa vuokrataan tuntihinnalla.

Avoinna olevat työvuorot (saunanhoitovuorot on merkitty keltaisella)

Talkoopäättäjäisiä vietämme lauantai-iltana messualueen saunatiloissa.
Tule mukaan lipunmyyntiin ja nauttimaan Meripäivien ja Puuvenemessujen tunnelmasta!
Ilmoittaudu:
Patricia Broas puh. 050 572 3026 patricia.broas@kotka.fi