The VUOSIKIRJA 2020


 

Töttöröö ja torvet soikoon –  vuosikirjan 2020 koostaminen on jo hyvässä vauhdissa 🙂

Tänäkin vuonna kansien väliin kokoamme niin jaostojen kertomukset kuin kokoonpanot, unohtamatta perinteisiä tarinoita läheltä ja kaukaa.  Olisiko sinulla kenties joku matka tai tapahtuma tai ihan joku sattumus , jonka haluaisit jakaa lukuisten lukijoiden kesken ja jättää muistoksi tuleville sukupolville? Entä jokin valokuva, jonka haluaisit julkaistavan kirjassa?

Jutun pituutta emme säätele, mutta kuvat olisi hyvä olla jpeg-tiedostoina (ei siis kuvakaappauksina) ja resoluutio mielellään 300ppi.

AfterSailLadyt – Salla ja Anu – odottavat juttuasi/juttujasi/kuvaasi/kuviasi. Laita meille postia (sallahannula80@gmail.com tai anu.streng@gmail.com) perjantaihin 31.1.2020 mennessä niin ehditään sitten taitella kirja ennen juhannusta.