Ajankohtaista katsastuksista

Seuran vuosikirjassa mainittuja yleisiä “katsastusmaanantaitapahtumia” ei toistaiseksi järjestetä. Syynä tähän on tietenkin korona.

Kunnes toisin ilmoitetaan, kaikki katsastukset, niin runko- kuin vuosittaiset turvallisuuskatsastuksetkin tehdään pyyntökatsastuksina ja SPV:n ohjeistusten mukaisesti, runkokatsastukset pääsääntöisesti vasta syksyllä ja muut katsastukset “etänä” videon ja muun nykytekniikan avustuksella. Tilanne elää koko ajan ja muutoksia on siis tulossa. Maanantain 18.05. katsastustapahtumaa ei järjestetä, mutta 25.05. meillä saattaa olla tarjolla vähän erilainen lähestyminen asiaan, taustalla on menossa pientä suunnitteluvaiheen mietiskelyä. Seuraa siis nettisivujamme aktiivisesti, tiedotamme täällä lisää sitä mukaa kun tilanne muuttuu!

HUOM! Muistathan huolehtia sammuttimien, hätämerkinantovälineiden ja nestekaasulaitteiden tarkistamisesta itsenäisesti ennen merelle lähtemistä. Sammuttimien osalta voit olla yhteydessä pitkäaikaiseen yhteistyökumppaniimme Pekka Villikkaan, yhteystiedot löytyvät Kotkan Sammutinhuollon nettisivuilta: https://www.kotkansammutinhuolto.fi/. Ja toki muitakin palveluntarjoajia saa käyttää.

Nestekaasulaitteiden osalta pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on taasen ollut Hannu Pekkarinen (EKP-Pekkarinen Ky), Puh. 0400-756 910, hannu.pekkarinen@ekp-pekkarinen.fi eli häneltä voi kysyä nestekaasulaitteiden tarkistuksista.

Terveisin,
KPS-KSS Katsastajat