Ajankohtaista katsastuksista *päivitetty 23.6.2020


 

 

 

 

 

 

 

Tämän kevään katsastusmaanantait ovat tältä erää ohi.  Jatkossa kaikki katsastukset, niin runko- kuin vuosittaiset turvallisuuskatsastuksetkin tehdään pyyntökatsastuksina ja SPV:n ohjeistusten mukaisesti, runkokatsastukset pääsääntöisesti vasta syksyllä ja muut katsastukset “etänä” videon ja muun nykytekniikan avustuksella.

HUOM! Muistathan huolehtia sammuttimien, hätämerkinantovälineiden ja nestekaasulaitteiden tarkistamisesta itsenäisesti ennen merelle lähtemistä. Sammuttimien osalta voit olla yhteydessä pitkäaikaiseen yhteistyökumppaniimme Pekka Villikkaan, yhteystiedot löytyvät Kotkan Sammutinhuollon nettisivuilta: https://www.kotkansammutinhuolto.fi/. Ja toki muitakin palveluntarjoajia saa käyttää.

Nestekaasulaitteiden osalta pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on taasen ollut Hannu Pekkarinen (EKP-Pekkarinen Ky), Puh. 0400-756 910, hannu.pekkarinen@ekp-pekkarinen.fi eli häneltä voi kysyä nestekaasulaitteiden tarkistuksista.

Terveisin,
KPS-KSS Katsastajat  http://www.kotkanpursiseura.fi/katsastus/kps-kssn-katsastajat/