Satamakapteeni tiedottaa ja ohjeistaa

Sapokassa olevat venepaikat ovat koko ajan kehittymässä, kaupunki pyrkii pitämään laiturit kunnossa vaikkakin ne ovat paikoitellen jo melko vanhoja. Uusia laitureita on tulossa lähiaikoina.

Poijupaikkojen kaikki kettingit on uusittu vuonna 2016, joten ne ainakin pitävät lähivuodet.

Seuran venepaikat on tarkoitettu ainoastaan seuran jäsenten katsastetuille veneille; katsastamattomilla veneillä ei ole oikeutta venepaikkaan. Veneillä tulee olla voimassa oleva vene- ja vastuuvakuutus.

Vuotuinen katsastustarra tulee kiinnittää veneen vasemmanpuoleiseen ikkunaan, laiturilta selvästi paikkaan.

Veneet kiinnitetään poijupaikassa keulasta kahdella köydellä ja perästä niinikään kahdella; näin saadaan varmuutta venekiinnityksiin. Kannattaa seurata myös naapuriveneiden kiinnityksiä ja ilmoittaa mahdollisista vaaratilanteista omistajalle, lista veneenomistajista löytyy laituriportilta. Jos huomaatte omalla paikallanne jotain korjattavaa, niin ilmoittakaa siitä satamakapteenille, voitte myös korjata laiturilistalla olevat painovirheet samaan listaan. Sähkötolpat ovat vain akkujen lataamista varten eikä virtaa tule tuhlata sähkölämmittimiin tai kylmälaitteisiin.  Viihtyisää veneilykesää.

Satamakapteeni

Martti Mela