JUNIORITOIMINTA

KOTKAN PURSISEURAN JUNIORITOIMINTA 2017

Kotkan Pursiseuran junioritoiminnan parissa lapsi tai nuori pääsee tutustumaan vesillä liikkumiseen, oppimaan turvallisuudesta vesillä ja tietenkin opettelemaan purjehtimista. 7-12 vuotiaat aloittavat yleensä optimistijollalla, 13-vuodesta eteenpäin voi Zoom8 olla sopivampi veneluokka jollapurjehduksen aloittamiseen.

Sopiva veneluokka katsotaan jokaiselle tilanteen mukaan. Purjehdusta voit jatkaa kuvikseen tai voit myös kokeilla kilpapurjehdusta. Kilpapurjehduksen harjoituslähtöjä toteutetaan kesällä 2017 torstaisin köliveneiden Veleiro Cupin yhteydessä.

JATKAVAT JUNIORIPURJEHTIJAT ALOITTAVAT KAUTENSA JO KEVÄÄLLÄ

Junioripurjehtijoiden jatkoryhmän harjoitukset alkavat vuonna 2017 huhti-toukokuun vaihteessa, jäätilanteesta riippuen. Mikäli olet harrastanut jollapurjehdusta jo aiemmin, ilmoittaudu suoraan jatkoryhmään. Jatkoryhmässä pääset harjoittelemaan optimistijollalla, Zoomilla tai Laserilla. Jatkoryhmän  harjoitukset ovat tiistaisin/keskiviikkoisin. Kausimaksu on 250 Euroa (sisarusalennus 50 euroa).

UUSILLE JOLLAPURJEHTIJOILLE KAUSI ALKAA KESÄKUUSSA

Uutena junioripurjehtijana pääset aloittamaan kautesi kesäkuun alussa Kotkan Pursiseuran alkeiskurssilla 8.6.-9.6.2017.  Alkeiden opettelun jälkeen voit jatkaa Kotkassa viikkoharjoituksissa maanantaisin aina syyskuun loppuun asti, kauden hinta on 150 euroa.

Molempien ryhmien maksu sisältää jollakaluston käytön harjoituksissa, joten omaa jollaa ei välttämättä tarvita.

TURVALLISUUS

Junioripurjehtijat liikkuvat vesillä aina veneilyliivit päällä ja harjoituksissa on jollien lisäksi vesillä aina turvavene. Ohjaajamme ovat Suomen purjehdus- ja veneilyliiton kouluttamia.

LISÄTIETOJA

Tiira Wahlman 045 265 4154 tai Laura Weckman 040 539 8322