JUNIORITOIMINTA

Kotkan Pursiseuran junioritoiminta 2020

Kotkan Pursiseuran junioritoiminnan parissa lapsi tai nuori pääsee tutustumaan vesillä liikkumiseen, oppimaan turvallisuudesta vesillä ja tietenkin opettelemaan purjehtimista. 7-12 vuotiaat aloittavat yleensä optimistijollalla, 13-vuodesta eteenpäin voi Zoom8 olla sopivampi veneluokka jollapurjehduksen aloittamiseen.
Sopiva veneluokka katsotaan jokaiselle tilanteen mukaan. Purjehdusta voit jatkaa huvin vuoksi tai voit myös kokeilla kilpapurjehdusta.

Myös moottoriveneily tulee tutuksi Kotkan Pursiseuran junioritoiminnassa. Meillä voit opetella moottoriveneen käsittelyä Rib-kumiveneellä tai aloittaa harjoittelun SJ10-luokan ratamoottoriveneellä. SJ10-luokka on tarkoitettu 8-12 vuotiaille.

TURVALLISUUS
Junioripurjehtijat liikkuvat vesillä aina veneilyliivit päällä ja harjoituksissa on jollien lisäksi vesillä aina turvavene.
Ohjaajamme ovat Suomen Purjehdus- ja Veneily ry:n  kouluttamia ja valtuuttamia.

LISÄTIETOJA
Laura Pulkkinen 040 5398 322 tai kpsjuniorit@gmail.com

UUSILLE JOLLAPURJEHTIJOILLE KAUSI ALKAA TOUKOKUUSSA

Uutena junioripurjehtijana pääset aloittamaan kautesi Kotkan Pursiseuran alkeiskurssilla, joka järjestetään vuonna 2020 iltaisin touko- kesäkuussa. Alkeiden opettelun jälkeen voit halutessasi jatkaa viikkoharjoituksissa aina syyskuun loppuun asti. Lisätietoa tulossa helmikuussa 2020.

JATKAVAT JUNIORIPURJEHTIJAT ALOITTAVAT KAUTENSA JO KEVÄÄLLÄ

Junioripurjehtijoiden jatkoryhmän harjoitukset alkavat vuonna 2020 huhti-toukokuun vaihteessa. Mikäli olet harrastanut jollapurjehdusta jo aiemmin, ilmoittaudu suoraan jatkoryhmään. Jatkoryhmässä pääset harjoittelemaan optimistijollalla, Zoomilla tai Laserilla. Lisätietoa myös jatkoryhmän harjoituksista on saatavilla helmikuussa.

Molempien ryhmien maksu sisältää jollakaluston käytön harjoituksissa, joten omaa jollaa ei välttämättä tarvita.

JUNIORIRATAMOOTTORIVENEILY

Ratamoottoriveneilytoimintaa Kotkan Pursiseura järjestää yhteistyössä Veleiro Racing Teamin kanssa.
Lisätietoja  Jani Taurén, 050 662 55 ja Jani Weckman, puh. 040 753 5132