JUNIORITOIMINTA

KOTKAN PURSISEURAN JUNIORITOIMINTA 2019

Kotkan Pursiseuran junioritoiminnan parissa lapsi tai nuori pääsee tutustumaan vesillä liikkumiseen, oppimaan turvallisuudesta vesillä ja tietenkin opettelemaan purjehtimista. 7-12 vuotiaat aloittavat yleensä optimistijollalla, 13-vuodesta eteenpäin voi Zoom8 olla sopivampi veneluokka jollapurjehduksen aloittamiseen.

Sopiva veneluokka katsotaan jokaiselle tilanteen mukaan. Purjehdusta voit jatkaa huvin vuoksi tai voit myös kokeilla kilpapurjehdusta. Myös moottoriveneily tulee tutuksi Kotkan Pursiseuran junioritoiminnassa.

TURVALLISUUS

Junioripurjehtijat liikkuvat vesillä aina veneilyliivit päällä ja harjoituksissa on jollien lisäksi vesillä aina turvavene.
Ohjaajamme ovat Suomen purjehdus- ja veneilyliiton kouluttamia.

LISÄTIETOJA

Laura Pulkkinen 040 5398 322

UUSILLE JOLLAPURJEHTIJOILLE KAUSI ALKAA TOUKOKUUSSA

Uutena junioripurjehtijana pääset aloittamaan kautesi Kotkan Pursiseuran alkeiskurssilla, joka järjestetään tänä vuonna tiistai/maanantai-iltaisin touko- kesäkuussa. Alkeiden opettelun jälkeen voit jatkaa viikkoharjoituksissa tiistaisin/torstaisin aina syyskuun loppuun asti, kauden hinta on 150 euroa (sisarusalennus 50 €).

JATKAVAT JUNIORIPURJEHTIJAT ALOITTAVAT KAUTENSA JO KEVÄÄLLÄ

Junioripurjehtijoiden jatkoryhmän harjoitukset alkavat vuonna 2019 huhti-toukokuun vaihteessa. Mikäli olet harrastanut jollapurjehdusta jo aiemmin, ilmoittaudu suoraan jatkoryhmään. Jatkoryhmässä pääset harjoittelemaan optimistijollalla, Zoomilla tai Laserilla. Jatkoryhmän  harjoitukset ovat maanantaisin/keskiviikoisin/torstaisin. Kausimaksu on 250 Euroa (sisarusalennus 50 euroa).

Molempien ryhmien maksu sisältää jollakaluston käytön harjoituksissa, joten omaa jollaa ei välttämättä tarvita.