Junioreiden ilmoittautuminen ja ilmoittautumismaksu 2022

2022 Alkeiskurssin käyneiden ilmoittautuminen. Startti-ryhmä

Ilmoittautumismaksu, 50€ maksetaan ilmoittutumisen yhteydessä. Kausimaksun 175€ loppuosa laskutetaan kesän aikana, jolloin huomioidaan mahdolliset sisaralennukset. Sisaralennus on 50€ saman perheen lapsista kun yksi maksaa täyden kausimaksun.

Kausimaksulla katetaan mm.:

• Viikkoharjoitukset.
  • Seuran harjoituskaluston käytön harjoituksissa.
  • Yhteiset aktiviteetit kuten valopurjehdus, saariretki yms.

Kausimaksulla ei kateta esim.:

• Kilpailumatkoja
  • Leirejä
  • Viikkokisoja
  • Kilpailuvalmennusta

UUSIEN JUNIOREIDEN ILMOITTAUTUMINEN

2021 tai aiemmin aloittaneet junioripurjehtijat. Harraste- ja Taitajaryhmät

Ilmoittautumalla su 3.4.2022 mennessä kaudelle 2022 varmistat paikkasi harjoitusryhmissä normaalilla, edullisemmalla hinnalla.

Ennakkomaksu, 100€ maksetaan ilmoittutumisen yhteydessä 3.4.2022 mennessä. Kausimaksun 280€ loppuosa laskutetaan perinteiseen tapaan kesän aikana, jolloin huomioidaan mahdolliset sisaralennukset. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu 3.4. jälkeen korotetaan ilmoittautumismaksua 50€:lla.

ilmoittautumalla 3.4. mennessä maksat 280€(100€+180€), josta vähennetään mahdolliset sisaralennukset.

Ilmoittautumalla 4.4. tai sen jälkeen maksat 330€(150€+180€), josta vähennetään mahdollset sisaralennukset.

Kausimaksulla katetaan mm.:

• Viikkoharjoitukset.
  • Seuran harjoituskaluston käytön harjoituksissa.
  • Yhteiset aktiviteetit kuten valopurjehdus, saariretki yms.

Kausimaksulla ei kateta esim.:

• Kilpailumatkoja
  • Leirejä
  • Viikkokisoja
  • Kilpailuvalmennusta

Oheisesta linkistä aukeaa verkkokauppa, jonka kassalla täytetään juniorin tiedot ja maksetaan ilmoittautumismaksu. Loppulasku laskutetaan perinteisesti kesällä.

VANHOJEN JUNIOREIDEN ILMOITTAUTUMINEN