KEVYTVENEPURJEHDUS

Kevytvenepurjehdus tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia, joista voi hakea itselle sopivaa harrastustapaa:
    • retkiveneilyä
    • parin tunnin pikkupurjehduksia arki-iltoina hyvässä seurassa tai
    • taitojen hiomista purjehduskilpailuihin.
Toimintaan mukaan
Mukaan pääsee kokemustaustasta riippumatta.

Aloittelijoille suositellaan kesän aikana järjestettävää alkeiskurssia, jonka käytyään voi osallistua tiistaisin pidettäviin harjoituksiin. Tämän lisäksi on erikseen sovittavina aikoina retkipurjehduksia, teoriailtoja, kisatreeniä ja veneiden huoltoa.

Kesän 2019 purjehduskurssi järjestetään kesä–heinäkuussa.

• Teoriaosuus on 24.6 ja käytännön harjoitukset 25.6, 26.6, 1.7 ja 3.7.
  • Kurssiveneinä toimivat Lightning- ja Vikla-veneet.
  • Kurssin hinta on 120 € aikuiselta ja 80 € lapsi.
  • Kurssimaksuun sisältyy pursiseuran liittymismaksu ja jäsenmaksu vuodeksi.
  • Kaikki kurssiohjaajat ovat Suomen Purjehdus- ja Veneily ry:n kouluttamia purjehduskouluttajia.

Kurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua harjoituksiin tiistai-iltapäivisin klo 17.30 alkaen.
Tiistai-harjoituksiin osallistuvan ja Kotkan pursiseuran Lightning-veneitä käyttävän kausimaksu on 50 € / vuosi.

Kevytvenejaosto on mukana Kotkan Puuvenemessujen järjestelyissä ja myy messujen aikaan 24.–27.7.2019 sisäänpääsylippuja. Jaosto huolehtii myös messualueen saunasta. Talkootyötä tehdään vapaaehtoisvoimin ja joukkoon voi ilmoittautua mukaan.

Lisätietoja: Patricia Broas puh. 050 572 3026