KEVYTVENEPURJEHDUS

Kevytvenepurjehdus tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia, joista voi hakea itselle sopivaa harrastustapaa:

• retkiveneilyä
    • parin tunnin pikkupurjehduksia arki-iltoina hyvässä seurassa tai
    • taitojen hiomista purjehduskilpailuihin

Toimintaan mukaan

Mukaan pääsee kokemustaustasta riippumatta.

Aloittelijoille suositellaan kesän aikana järjestettävää alkeiskurssia, jonka käytyään voi osallistua ohjattuihin viikkoharjoituksiin. Tämän lisäksi on erikseen sovittavina aikoina retkipurjehduksia, teoriailtoja, kisatreeniä ja veneiden huoltoa.

Alkeiskurssi

2021 VKO 24-25 TÄYNNÄ (peruutuspaikkoja voi kysellä)

Kotkan pursiseuran kevytvenejaosto järjestää vasta-alkajille tarkoitetun aikuisten purjehduskurssin. Kurssi antaa perustiedot purjehdukseen ja veneen käsittelyyn. Kurssin käytyäsi voit osallistua Kevytvenejaoston viikkoharjoituksiin. Kurssipaikka sijaitsee Meriniemessä.

Harjoitusveneinä käytämme seuran ja seuralaisten omia kolmen hengen lightning- ja kahden hengen vikla kevytveneitä. 1-2(3) oppilasta ja kouluttaja muodostavat miehistön ja rooleja vaihdellen harjoituksissa käydään läpi ohjaajan ja miehistön eli gastien tehtävät. Kouluttajina toimivat seuramme SPV:n auktorisoimat kouluttajat.

Alueellinen koronatilanne huomioidaan kurssijärjestelyissä.

Kurssin ohjelma

Kurssiohjelma pitää sisällään teoriaillan ja neljä käytännön harjoitusta. Tarjoamme kahvit/teet ja pientä purtavaa teoria iltana.

Kurssimaksut

Kurssimaksuihin sisältyy KPS:n liittymismaksu ja jäsenmaksu kaudelta 2021. Kurssimaksu on 200 €. Alle 18 v. 100 €.

KPS jäsenille kurssimaksu 150 € ja alle 18 v. jäsenelle 80 €.

Tietoa kurssi-ilmoittautumisesa ja perumisista

ilmoittautuminen KPS:n verkkosivuilta: http://www.kotkanpursiseura.fi/ilmoittautuminen/

Ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen ovat sitovia. Ilmoittautumisen voi peruuttaa, mutta maksuja emme palauta. Ilmoittautumisen voi siirtää seuraavalle kurssille.

Jos kurssi joudutaan perumaan/ siirtämään seuran toimesta, niin sille etsitään uusi ajankohta, johon kaikki ilmoittautuneet ovat oikeutettuja tulemaan. Vaihtoehtoisesti kurssimaksun palautus.

Jos kurssiohjelman jokin harjoitus ei sovi oppilaalle, pyrimme järjestämään korvaavan harjoituksen

Käytännön harjoitukset ovat sidottu säähän, joten muutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja: Johanna Van Wonterghem 044-3434504/ kpskevytvenejaos@gmail.com